TTO

Wil jij graag een kei worden in Engels? Ben jij nieuwsgierig naar de wereld om je heen? Zoek je een uitdaging? Dan is tweetalig onderwijs (tto) misschien wel iets voor jou! Je krijgt dan in de onderbouw tussen de 50% en 70% van je vakken in het Engels. Bovendien krijg je naast de normale lessen Engels extra ondersteuning: ‘Global Perspectives’.

INTERNATIO-NALISERING

Op onze school vinden we het belangrijk dat je internationale ervaring opdoet. Denk hierbij aan het leren van een andere taal, een uitwisseling over de grens of een internationaal contact via internet. Daarom besteden we veel aandacht aan internationalisering. Dit maakt je namelijk wereldwijs!

CAE/IB

Als voorbereiding op de hoge eisen die vervolgopleidingen stellen aan de beheersing van het Engels én als voorbereiding op eventuele buitenlandse studies en studiecontacten biedt onze school haar tto leerlingen de mogelijkheid om twee verschillende internationaal geaccepteerde programma’s: het CAE en het IB te volgen.

GLOBAL CITIZENSCHOOL

We willen leerlingen opleiden tot wereldburgers die goed zijn voorbereid op de internationale en interculturele maatschappij. Daarom maken we deel uit van een netwerk van ongeveer 70 scholen die allemaal willen werken aan de ontwikkeling van het wereldburgerschap.

DELF/GOETHE

In samenwerking met het Goethe-Institut en het Institut Français in Nederland bieden wij versterkt onderwijs aan voor de vakken Duits en Frans, waardoor leerlingen deze talen op een hoger niveau dan vereist af kunnen sluiten.