Sportklas

Ben je sportief? En heb je een brede interesse op het gebied van sport? Dan is de sportklas op het Dr. Mollercollege zeker iets voor jou! Omdat wij bewegen zo belangrijk vinden, organiseert het Dr. Mollercollege als enige school in de regio deze speciale klassen.

Wie voor de sportklas kiest, kiest voor
  • Verbreden en verdiepen van sport
  • Kennismaking met nieuwe sporten
  • Leren samenwerken, organiseren en hulpverlenen
  • Samen sporten met sportieve leerlingen

Als je voor de sportklas kiest dan heb je 4 uur lichamelijke opvoeding per week! De lessen hebben altijd een thema: Mountainbiken, turnen, golf, klimmen, volleybal, judo/taekwondo, atletiek, voetbal, racketsport, basketbal, waterskiën en softbal. De sportklassen vinden plaats in de reguliere gymlessen. Het kost je dus geen extra tijd! Iedere leerling betaalt 60 euro. Hiervan worden de buitenschoolse activiteiten bekostigd.

Flyer sportklassen 2020-2021 klas 1

Flyer sportklassen 2020-2021 klas 2 en 3

In dit filmpje vertelt onze sportklascoördinator en docent lichamelijke opvoeding de heer M. Govaarts over de afsluitende les zelfverdediging bij RYU.

Inschrijven?

Aan het begin van het schooljaar ontvangen je ouder(s)/verzorger(s) een mail met link om in te schrijven voor de sportklassen.

Leuk om te weten

Bijna 100 leerlingen in klas 1, maken gebruik van de sportklassen. Als afsluiting gaan wij met de leerlingen waterskiën bij Aquabest. In de klassen 2 en 3 zullen de sportklassen op dinsdagmiddag plaatsvinden (met nieuwe activiteiten zoals Soccerhome).

Voor meer informatie kun je terecht bij de heer M. Govaarts, m.govaarts@drmollercollege.nl.