Nieuws vanuit de leerlingenraad

Via deze weg willen wij als leerlingenraad iedereen een gelukkig, gezond en succesvol 2018 toewensen. Een nieuw jaar, dus tijd voor nieuwe ideeën en onderwerpen die op ons pad komen.

Als leerlingenraad zijn wij constant bezig om de leerlingen zo veel mogelijk bij ons te betrekken. Niet alleen als raad, maar zeker ook over het uitwisselen van ideeën die het beste zijn voor de school én de leerlingen. De laatste periode merken wij dat niet iedereen zich vertegenwoordigd voelt, terwijl dit wel zou moeten. Een oplossing hiervoor zou een referendum kunnen zijn. De komende periode gaan wij onderzoeken met de leerlingenraad, leerlingen, docenten, directie, medewerkers, etc. hoe we dit het beste vorm kunnen gaan geven, zodat alle leerlingen gehoord worden over ideeën en onderwerpen die er toe doen op school. We maken notabene samen jouw ambities waar.

Wij denken dat we goede en grote stappen maken richting een ‘’droomschool’’ en we hopen dat jullie net zo enthousiast zijn.

Mocht je ideeën, oplossingen, etc. hebben voor onze LLR. Laat je stem horen en laat het ons weten via: leerlingenraad@drmollercollege.nl .