Grote Dr. Mollercollege voorleeswedstrijd!

Tijdens de ‘grote Dr. Mollercollege voorleeswedstrijd 2019′ die op woensdag 20 februari werd gehouden, lag de lat erg hoog.

In alle eerste klassen werden tijdens de lessen Nederlands voorrondes gehouden. De leerlingen beslisten samen wie hun klas mocht vertegenwoordigen tijdens de schoolronde. Dit resulteerde in zes stérke kandidaten die vandaag streden om de titel van voorleeskampioen van het Dr. Mollercollege 2019.

In het bijzijn van alle brugklassers moesten de kandidaten Guusje, Fieke, Finn, Sterre, Benjamin en Laura ongeveer 5 minuten zo goed mogelijk voorlezen. En dat was echt spannend. Naast zo’n 200 toeschouwers luisterde de jury, die bestond uit de heer Maas (directeur), mevrouw Van der Heijden (bibliotheek Waalwijk) en Loes Theunen de winnares van vorig schooljaar, kritisch naar alle leesbeurten.

Uiteindelijk bleef er één winnaar over; Sterre van de Pas uit klas MV1CT . Zij zal het Dr. Mollercollege vertegenwoordigen tijdens de regionale ronde van Read2me op 13 maart in de LocHal in Tilburg.