Extra uitdaging in groep 8+

Zit jij in groep 8, maar ben je eigenlijk al klaar voor de middelbare school? Beschik je over een brede interesse? Leer je gemakkelijk en heb je behoefte aan verdieping? Dan is groep 8+ misschien wel iets voor jou!

Wij kunnen je meer uitdaging bieden doordat we hierin samenwerken met omliggende basisscholen. Op de woensdagochtenden tussen de kerst- en meivakantie gaan we aan de slag met deze leerlingen in groep 8+. Onze vakdocenten bieden leerlingen van deze groep verschillende lessen aan, waarin zowel verdieping als verbreding van de leerstof centraal staat. Zo zijn er wiskunde lessen waarin je leert geheimschrift te gebruiken, leer je bij natuurkunde hoe stroom werkt met behulp van lampjes, krijg je bij aardrijkskunde een hele andere kijk op de wereld en ervaar je hoe het is om met de Engelse en Franse taal bezig te zijn. Dit zijn maar een paar onderwerpen die aan bod komen in groep 8+. Doe mee en leer veel nieuwe dingen bij!

De inschrijving voor de groep 8+ lessen verloopt via een bepaalde procedure in overleg met de talentcoördinator, interne begeleider en de leerkracht van groep 8 van de basisschool.

Voor vragen kun je mailen naar onze leerjaarcoördinator havo 1, de heer J. Heesbeen (j.heesbeen@drmollercollege.nl).