Eind november hebben wij via de basisscholen onderstaande uitnodiging verspreid.

Doelgroep: Groep 8-leerlingen met interesse in de bètavakken (rekenen, biologie, e.d.) en een verwacht havo- of vwo-advies

Beste groep 8-leerling,

Het Dr. Mollercollege organiseert op woensdag 5, 12 en 19 december 2018 van 13.30 uur tot 16.00 uur drie bètamiddagen. Door de enorme belangstelling hebben we de inschrijftermijn eerder moeten sluiten. Om de leerlingen tegemoet te komen, organiseren we een extra bètamiddag op woensdag 9 januari. Schrijf je snel in, want er is plaats voor maximaal 30 leerlingen.

Tijdens deze middagen ga je een moord oplossen met behulp van verschillende natuurkundige en scheikundige proefjes. Denk aan het ontdekken van vingerafdrukken, het onderzoeken van een mysterieuze stof die is gevonden op de moordlocatie en het in kaart brengen van de dader.

Je gaat werken in ons laboratorium en maakt kennis met de vakken wiskunde, natuurkunde, biologie en scheikunde. Daarnaast leer je samenwerken en logisch nadenken. Ben jij slim genoeg om de moord op te lossen? Schrijf je dan in via onze website www.drmollercollege.nl!

Naast de bètamiddag worden op 13 februari 2019 de open lessen georganiseerd.

Met vriendelijke groet,

Jasper Heesbeen

Leerjaarcoördinator havo 1

j.heesbeen@drmollercollege.nl

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Ook de extra bètamiddag op 9 januari is volgeboekt.